Армійці Ігор Кізима та Денис Баблюк чемпіони світу з кульової стрільби

01 вересня 2022, 14:45 | ID: 69274
Армійці Ігор Кізима та Денис Баблюк чемпіони світу з кульової стрільби

Українські армійські спортсмени успішно виступили на чемпіонаті світу з кульової стрільби, що завершився 1 вересня у Баку, Азербайджан.

До складу національної збірної у стрільбі з гвинтівки по рухомій мішені увійшли два спортсмени Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Управління фізичної культури і спорту Міноборони України – спортсмен-інструктор сержант Ігор Кізима та член спортивного активу Денис Баблюк.

Обидва армійці продемонстрували чудові результати завоювавши найвищі нагороди на змаганнях як у індивідуальній так і командній першостях.

Сержант Ігор Кізима став чемпіоном світу у вправі ГП-12, срібним призером у вправі ГП-11а, та МГ-12, а також чотириразовим переможцем у командних змаганнях.

Денис Баблюк виграв світову першість у вправі ГП-11а та ще чотири рази піднімався на найвищу сходинку п’єдесталу у командних змаганнях.

Вдалий виступ представників Міноборони на чемпіонаті світу дав можливість збірній команді України зі стрільби кульової посісти друге місце у загальнокомандному заліку, пропустивши вперед лише команду Китаю.