«Під час війни головний пріоритет Міністерства оборони – це своєчасне забезпечення наших військових», – Дмитро Кліменков

15 травня 2024, 14:40 | ID: 71138

Міноборони спрямовує десятки мільярдів гривень на закупівлю тилового майна та озброєння. Про це заявив в інтерв'ю «Телеграфу» заступник міністра оборони України Дмитро Кліменков.

«Під час війни головний пріоритет Міністерства оборони – це своєчасне забезпечення наших військових», – зазначив він.

За його словами, державні витрати є шансом для української промисловості розвивати свої підприємства під час війни, створювати робочі місця, сплачувати податки.

Крім того, заступник міністра оборони України нагадав, що у діючій команді в Міноборони нульова толерантність до корупції. «Ви можете у цьому пересвідчитися за результатами роботи закупівельних агенцій і взагалі по нашій операційній діяльності», – сказав Дмитро Кліменков.

Детальніше про конкуренцію на торгах, перевірки постачальників, створення наглядових рад в закупівельних агенціях – за посиланням: https://news.telegraf.com.ua/ukr/ukraina/2024-05-15/5851966-utrimannya-odnogo-viyskovogo-shchorichno-obkhoditsya-derzhavi-v-12-mln-grn-zastupnik-ministra-oboroni-dmitro-klimenkov