На залізничному вокзалі у столиці відкрився інформаційний пункт рекрутингу української армії

07 травня 2024, 12:29 | ID: 71107
На залізничному вокзалі у столиці відкрився інформаційний пункт рекрутингу української армії На залізничному вокзалі у столиці відкрився інформаційний пункт рекрутингу української армії На залізничному вокзалі у столиці відкрився інформаційний пункт рекрутингу української армії

Інформаційний пункт щодо питання працевлаштування у Силах оборони України розпочав роботу на Центральному вокзалі міста Києва.

Цей крок є частиною діяльності Міністерства оборони України у співпраці з «Укрзалізницею», спрямованої на максимальне інформування громадян про можливості вступу до Збройних Сил.
 
"Це є частиною нашої прозорої та ефективної комунікації з громадянами. Ми прагнемо максимально донести інформацію про можливості ефективної допомоги Силам оборони та стимулювати до добровільного залучення на військову службу", - зазначила заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова.
 
У інформаційному пункті рекрутингу співробітники «Укрзалізниці» надаватимуть інформацію щодо системи роботи та адреси центрів рекрутингу української армії.
 
«Для залізниці це продовження системної співпраці з Міністерством оборони, адже ми вже пропонуємо пріоритетне бронювання квитків для військовослужбовців та забезпечуємо низку стратегічних перевезень.
Київський вокзал щоденно проходять понад 20 000 людей, тому це дуже природна точка контакту з українцями, де нам буде зручно інформувати їх про можливості долучитися до лав Сил оборони. А для захисників і захисниць, які теж регулярно подорожують нашими поїздами, це сигнал, що ми всі разом праюємо над посиленням нашої армії» – зазначив член правління Укрзалізниці, керівник пасажирського напрямку Олександр Перцовський.
 
Нагадаємо, нещодавно у Києві відкрився перший центр рекрутингу української армії.
 
Станом на сьогодні загалом в різних регіонах держави працює уже 20 центрів рекрутингу української армії, де пропонують вакансії у Силах безпеки та оборони України.