Особовий склад, який виконує завдання у відриві від пунктів постійної дислокації, забезпечений повноцінним триразовим харчуванням

02 травня 2014, 20:52 | ID: 2323

Для особового складу, який виконує завдання у відриві від пунктів постійної дислокації, створені пункти польового харчування із залученням штатних кухарів військових частин, які поповнили лави Збройних Сил України під час часткової мобілізації.

В усіх підрозділах військовослужбовці забезпечені три рази на день смачною гарячою їжею за нормою № 1 загальновійськового пайку.

У польових умовах їжу для військовослужбовців готують з м’ясних та рибних консервів, різноманітних круп, макаронних виробів. Передбачені страви з овочів, подається гарячий чай, компот, твердий сир, печиво.

Варто зазначити, що на солдатський стіл подається і додаткове харчування із продуктів, які надають цивільні громадяни.

Крім того, у місцях тимчасової дислокації військових підрозділів військторгом організовано продаж кондитерських виробів та бакалійних товарів.